PERSONAL SHOPPEN

Ik ga als personalshopper met je mee op pad om voor jou de perfecte kleding te vinden. Ik kan “vooruit” shoppen zodat we super efficiënt een aantal winkels bezoeken en daar de kleding passen die ik voor je uitgekozen heb. Maar we kunnen ook samen gaan kijken bij jouw favoriete kledingzaken wat er voor jou in de rekken hangt. We bekijken meteen wat een leuke styling is en de combinatie mogelijkheden met je huidige garderobe. En natuurlijk of het een duurzame en waardevolle aankoop is waar je lang plezier van hebt.

Niet iedereen vind winkelen leuk. Als je liever niet zelf gaat shoppen of je hebt weinig tijd, kan ik met een specifieke shop opdracht voor je op zoek gaan en breng ik vervolgens een aantal opties bij je thuis. Zo kan je rustig uitzoeken wat je bevalt en kan je direct de combinaties met je eigen garderobe afstemmen.

Samen shoppen ls er als vervolg op een kleur & stijladvies. Maar ook zonder voorafgaand advies is er de mogelijkheid om samen te gaan shoppen. Je kan een shopsessie boeken voor jezelf of met zn tweeën en ook met een klein groepje vriendinnen of collega’s is het een heel leerzaam en gezellig uitje. Tijdens het passen kijken we direct wat wel en niet werkt en krijg je advies en stylingtips.

Wat kost het?

Personal shoppen kost € 45,- per uur.