STIJLADVIES

Bij een stijladvies analyseren we de verhoudingen van je lichaam en krijg je zicht op de sterke punten van je lichaamsbouw. We bekijken welke kleding past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Je leert effectief gebruik te maken van vorm, kleur en materiaal in je kleding. Hierdoor kan je balans brengen in een outfit en de aandacht vestigen op de mooiste delen van je lichaam.

Een stijladvies kan zowel bij je thuis als in het atelier van De Kleedkamer plaatsvinden. Als we afspreken bij jou thuis heeft dat als voordeel dat je eigen kleding bij de hand is. Tijdens het stijladvies kijken we naar pasvorm, belijning en combinatiemogelijkheden van je kleding. Welke vormen, verhoudingen en lengtes goed voor je zijn. We bekijken welke stijl en uitstraling bij je past. En natuurlijk komt het gebruik van accessoires en het toepassen van kleur, dessin & materiaal in je outfits aan bod.

Wat kost het?

Een stijladvies kost € 150,- en duurt ongeveer 3 uur.

KLEDINGKASTANALYSE

Samen passen we je garderobe door en kijken of het goed staat en lekker zit. Klopt het kledingstuk bij de stijl en uitstraling die je wilt? Net als bij een stijladvies komt aan bod welke kledingvormen goed staan en welke verhoudingen en lengtes voor jou werken. We bekijken de combinatie mogelijkheden van de kleding en accessoires in je kast en inventariseren of er nog kledingstukken ontbreken voor een goede basisgarderobe. Kleding die niet meer past, versleten of gedateerd is mag weg. We kijken ook of een kledingstuk dat het niet voor je doet, met een kleine aanpassing toch nog favoriet kan worden.

Voorafgaand aan een kledingkastanalyse of stijladvies is een kleurenanalyse aan te raden. Ik maak hiervoor, gezien de hoeveelheid informatie tijdens een advies, twee aparte afspraken.

Wat kost het?

Een kledingkastanalyse kost € 150,- en duurt ongeveer 3 uur.

PERSONAL SHOPPEN

Als vervolg op een stijladvies of kledingkastanalyse is er de mogelijkheid om samen te gaan shoppen. Natuurlijk kan je ook een losse shopsessie boeken zonder voorafgaand stijladvies, tijdens het uitzoeken en passen kijken we direct wat wel en niet werkt en krijg je advies en tips.

Wat kost het?

Personal shoppen kost € 45,- per uur.