STIJLADVIES

Bij een stijladvies analyseren we de verhoudingen van je lichaam en krijg je zicht op de sterke punten van je lichaamsbouw. We bekijken welke kledingstijl past bij jouw persoonlijkheid. Je leert effectief gebruik te maken van vorm, kleur en materiaal in je kleding. Hierdoor kan je balans brengen in een outfit en de aandacht vestigen op de mooiste delen van je lichaam.

Een stijladvies kan zowel bij je thuis als in het atelier van De Kleedkamer plaatsvinden. Afspreken bij jou thuis heeft als voordeel dat we je eigen garderobe bij de hand hebben. Tijdens het stijladvies kijken we naar pasvorm, belijning en combinatiemogelijkheden van je kleding. Welke vormen, verhoudingen en lengtes goed voor je werken. We bekijken welke stijl bij je past. Hoe je goede accessoires kiest en het toepassen van kleur, dessin & stoffen in je outfits komt aan bod.

Wat kost het?

Een stijladvies kost € 150,- en duurt ongeveer 3 uur.

KLEDINGKASTANALYSE

Samen passen we je garderobe door en kijken of een kledingstuk goed staat en lekker zit. Heeft het de stijl en uitstraling die je wilt? Net als bij een stijladvies komt aan bod welke kledingvormen, verhoudingen en lengtes voor jou werken. We bekijken de combinatie mogelijkheden van de kleding en accessoires in je kast en inventariseren of er nog kledingstukken ontbreken voor een goede basisgarderobe. Kleding die niet meer past, versleten of gedateerd is mag weg. Maar we kijken ook of een afgekeurd kledingstuk met een kleine aanpassing toch nog favoriet kan worden.

Voorafgaand aan een kledingkastanalyse of stijladvies is een kleurenanalyse zeer aan te raden. Ik maak hiervoor, gezien de hoeveelheid informatie die je tijdens een advies te verwerken krijgt altijd twee aparte afspraken.

Wat kost het?

Een kledingkastanalyse kost € 150,- en duurt ongeveer 3 uur.

PERSONAL SHOPPEN

Als vervolg op een stijladvies of kledingkastanalyse is er de mogelijkheid om samen te gaan shoppen. Natuurlijk kan je ook een losse sessie boeken zonder voorafgaand stijladvies. Tijdens het passen kijken we direct wat wel en niet werkt voor jouw lichaamsbouw en krijg je tips en advies over kleur, materiaal en styling.

Wat kost het?

Personal shoppen kost € 45,- per uur.